Новини, Шарен свят

Стефан Докузов зарадва децата от ЦНСТ с нови облекла и маратонки

В навечерието на 17 февруари – Деня на спонтанните актове на доброта, Стефан Докузов отново зарадва децата от Центъра за настаняване от семеен тип. В присъствието на директорката Иванка Соколова в четвъртък, 9 февруари, бизнесменът дари на подрастващите, след предварителни консултации с г-жа Соколова, ватирани анцузи /горна и долна част/ и пролетно-летни маратонки.
„За мен грижата към децата е кауза. Бизнесът ме научи, че именно човешкият фактор е най-добрата инвестиция”, коментира г-н Докузов. „Ще продължа да съм активно социално ангажиран, защото знам колко е трудно на ръководството на Центъра”, обеща бизнесменът.
Това не е първата подобна акция от негова страна. В навечерието на миналия Великден той дари на 14-те обитатели на Центъра чисто нови маркови маратонки. Освен това на няколко пъти е имал празнични обеди с младежите. А, както казва големият френски писател Жан дьо Лабрюйер – благородно е това, което е безкористно.
„Стефан винаги започва нашите срещи с думите „Как сте, имате ли нужда от нещо?”, изтъкна Ив. Соколова. Тя връчи и официално благодарствено писмо на благодетеля: „Думите бледнеят пред подобни жестове от благородни личности като г-н Докузов, но все пак ние изказваме нашите най-искрени благодарности и уважение към него и му пожелаваме да бъде винаги успешен в бизнеса и много положителни емоции в личен план”.

Leave a Reply