Стотици зрители на „Боро рок”, моторист чу заветното „Да” на сцената

Снимка: Пламен Лобутов

В събота, на 25 август, Боровец празнува за пореден път с участниците в традиционния фестивал „Боро рок”. Вечерта на сцената в долната част на писта „Червено знаме” самоковските групи Neon Mosquito и Molded подгряха темпераментната публика, която посрещна с овации кралицата на рока у нас Милена Славова и култовите изпълнители от D2. Рокаджиите празнуваха до късно на чист въздух, на фона на величествената Рила.

Снимка: Пламен Лобутов

Стартът на фестивала бе даден още сутринта, когато стотици мотористи си направиха обща снимка пред хотел „Рила”, а след това се включиха в своеобразен поход до Самоков и обратно, приветствани от местни жители и гости на района. Един от участниците в шествието ще запомни завинаги този ден. Причината обаче не са само силните емоции от мотосъбора на „Сузуки”, но и от факта, че той предложи брак на своята приятелка на сцената на „Боро рок”. За негово щастие и за да бъде романтиката пълна, чаровната дама дори и не се замисли преди да изрече заветното „Да”.

Снимка: Пламен Лобутов

Празникът продължи с парти на сцената, където атрактивна автомивка с горещи момичета нажежи страстите за мотористите, както и за колоездачите от байк парка.

Снимка: Пламен Лобутов

Организатори на очаквания с голям интерес форум бяха Община Самоков и Съюзът на хотелиерите и собствениците в Боровец. Дъждовното време пък създаде още повече емоции.
„Боро рок” води началото си от подобна изява преди време в Бели Искър – „Рок в Рила”. След това, от 4 години насам, гостоприемен домакин на фестивала е Боровец.

 

Можете да харесате