Култура, Новини, Обяви

Стоянка Мутафова ни гостува отново на 26 юни

Френската комедия „Парижки лудории” от Жан-Клод Дано с участието на Стоянка Мутафова ще бъде представена на 26 юни, сряда, от 19 ч. във Военния клуб /ДНА/. Участват още Иван Петрушинов и Жанет Йовчева. Спектакълът е подготвен от бургаската театрална формация „Мелпомена”.
Жан-Клод Дано е сред авторите с необичайно чувство за хумор. Уж между другото той разказва за една жена, която извършва престъпление, за да отмъсти на мъжа си, който я тормози сексуално. В интригата по прикриването на следите се намесват и други лица. Деградирането на членовете на обществото, разрушаването на неговите морални устои – именно това предизвиква безпокойството на автора. Историята прилича на криминален трилър, в който не липсват неочаквани ходове към човешката психология.
Във вихъра на сценичния си талант участват артисти от Сатиричния театър. Участници и организатори обещават час и половина смях, изненади, невероятни ситуации.
По-рано тази пролет Стоянка Мутафова гостува в Самоков със спектакъл „Госпожа Стихийно бедствие”, който премина при голям успех.
Билети за „Парижки лудории” се продават на касата на тв канал „Рила” в ДНА, тел. 0898 420 537.

Leave a Reply