Строителите празнуваха, Слави Рогачев бе удостоен със златния знак

Дългогодишният заслужил строителен специалист Слави Рогачев бе удостоен със златния почетен знак на Самоков на тържество на Клуба на строителите-ветерани, състояло се на 26 октомври – навръх Димитровден, който по традиция е и празник на строителя.
Рогачев е награден за важния си принос за развитието на строителството в града и района през втората половина на миналия век и по повод своя юбилей. Решението е на Общинския съвет, а наградата му бе връчена на самото тържество от председателя на местния парламент Силвия Стойчева.
Известният строителен специалист и празнуващите му колеги бяха сърдечно поздравени и от кмета Владимир Георгиев. „Честито и за много години”, възкликна Георгиев в обръщението си към юбиляря и всички присъстващи.
Председателят инж. Васил Кънев приветства членовете на клуба и прочете поздравителен адрес от ръководството на Националния клуб на строителите-ветерани, подписан от председателя на Управителния съвет инж. Тодор Топалски.
Почетният председател на самоковския клуб на строителите-ветерани Димитър Йончев пък връчи поздравителни адреси на навършващите кръгли годишнини Ангел Хаджийски, Ани Манчева, Васил Марков, Катя Недялкова, Любен Николов, Спаска Китова, инж. Стоимен Перфанов, Христо Кибаров.
Празникът продължи с другарски обяд, скъпи спомени и благопожелания.

Тодор Попов

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*