Новини, Шарен свят

Студентката Константина Иванова търси момиче за абитуриентската си рокля

Абитуриентският бал отдавна си е извоювал мястото на едно от най-запомнящите се събития в ученическия живот. Всяка година ставаме свидетели как стотици девойки и младежи се вълнуват, изпитват смесица от чувства покрай този празник, който ознаменува 12-годишните им усилия в сферата на образованието.
Не всички обаче имат възможността да се пременят в красиви одежди и да заблестят колкото вътрешно, толкова и външно. А това може да се отрази в негативен аспект на тяхната психика и да повлияе на самочувствието им.
Именно затова младата самоковка Константина Иванова решава да дари своята абитуриентска рокля на нуждаещо се момиче.
„Завърших Професионалната гимназия по туризъм през 2016-а и оттогава роклята ми стои в гардероба. Още на следващата година исках да я даря, но така и не стигнах дотам. Затова сега съм решила отрано да разпространя обявление, като се надявам то да достигне до възможно най-широк кръг от хора и роклята да намери своята нова ползвателка”, каза Константина. Тя заяви, че е носила роклята един единствен път – по време на своя абитуриентски бал, и то само за няколко часа.
„Затова дрехата е запазена и на практика е като нова”, изтъкна младата дама. Самата рокля е в тъмносин цвят и може да я видите, облечена от досегашната й притежателка /на снимката/.
В момента Константина е студентка в Университета за национално и световно стопанство /УНСС/, специалност „Администрация и управление”. „Моето удовлетворение ще бъде да видя това момиче усмихнато и щастливо”, заключи скромно младата ни съгражданка.
Желаещите да облекат роклята могат да се свържат с редакцията, откъдето ще ги пренасочим към Константина Иванова.

Делян Василев

Leave a Reply