Здраве, Култура, Новини

Събраха 2600 лв. от благотворителен концерт за лечението на Ива Механджийска

2600 лв. бяха събрани на благотворителен концерт в Самоков. Парите ще отидат за лечението на Ива Механджийска, страдаща от тежко заболяване.
Концертът се състоя по идея на младежки състави от града ни на 1 март в читалище-паметник “Отец Паисий”. Изявата премина под мотото “Много ли струва това, да протегнем на някой ръка!”
С желание и темпераментни изпълнения в концерта участваха мажоретният състав с ръководител Теменужка Янкова към зала “Самоков”, група „Медени звънчета” с ръководител Даниела Георгиева при ОУ “Митрополит Авксентий Велешки”, школата по балет с ръководител Ралица Стоянова към читалището. Ралица бе и водеща на запомнящата се вечер в първия мартенски ден, когато по традиция се чества Денят на самодееца. Предимно младежката публика възторжено приветства и изпълненията на Вели Чаушев и мъничката Дияна Чаушева, на Габриела Даганова и Снежана Ангелова.
Своята лепта за лечението на Ива дадоха и депутатите Драгомир Стойнев и Кирил Добрев, кметът Владимир Георгиев, зам.-кметовете Радослав Стойчев и Васил Сайменов, ученици от ПТГ “Никола Вапцаров” и др.

Leave a Reply