Здраве, Новини

С алое вера – здрав, богат и щастлив, вместо болен, беден и нещастен!

През последните години на пазара навлязоха различни фирми, продукти и методи за нетрадиционна медицина, които са предпочитани от едни и отричани от други. Най-популярната съставка в рекламите на продуктите и бизнеса е алое вера.
Разговаряме за продукта с инж. Антоанета Василева – бизнес дама.

– За алоето – казва тя – чувах толкова много в рекламите, че си запушвах ушите, но така се случи, че при случаен контакт през 2008 г. се запознах с растението алое вера, както и с фирмата „Форевър Ливинг Продъктс”.Сега оценявам какъв късмет съм имала!
– Защо?
– Много изследвания показват, че алоето има разностранно положително въздействие върху човека, като засилва имунитета, подпомага стомашно-чревния тракт и поддържа здравето на кожата. Съставките му подкрепят справянето с отровите в организма и допринасят за поддържането на добро здраве.
– Убедихте ли се лично в това?
– Срещнах доста хора, които ползват продуктите на „Форевър Ливинг Продъктс” с алое. Правеше ми впечатление, че са дейни, енергични, положително настроени… Когато започнах да ползвам и аз самата алое вера, усетих ефекта – сякаш тялото ми се преобрази. Даже и душата ми… Почувствах прилив на енергия. Явно организмът ми си е набавил чрез алоето витамини, минерали, аминокиселини, захари, ензими, растителни стероли и други полезни съставки.
– Споменахте фирма…
– „Форевър Ливинг Продъктс” е повече от 35 години на световния пазар. Стъпила е в над 150 страни и е в челото на фирмите, предлагащи екологични продукти. Тя е първата компания в България, Европа и света, която разпространява продукти, маркирани с одобрителния печат на Международния научен съвет за алое, който пък гарантира качеството и чистотата на алоето в продуктите. Уникалното е, че „Форевър Ливинг Продъктс” предлага затворен цикъл на производство, като добиването на продукта алое в екологични зони, лабораториите с научни колективи /които създават продуктите и патентите/, заводите, транспортът и представителствата в отделните страни са без посредници и са гаранция за произход, добър контрол и качество на продуктите.
– И все пак за лекарствени средства ли става въпрос?
– Не! Това са хранителни добавки, които могат да се използват от всеки. Създадени са специфични продукти за различни групи консуматори: деца; тийнейджъри; бременни; жени; жени в менопауза; мъже; възрастни; боледували; много натоварени хора, подложени на стрес; вегетарианци; пушачи; спортисти и активно движещи се хора; пътешественици. Широката гама включва и продукти за лична хигиена, козметика и контрол на теглото.
– Как и къде желаещите могат да научат повече и да се възползват от тези продукти?
– Изградена е дистрибуторска мрежа в целия свят, включително и в България. Има достатъчно литература и нагледни материали, които подробно разясняват действието и качествата на алоето и продуктите, как се става клиент или дистрибутор, как се развива мрежов маркетинг и спецификата на фирмената политика на „Форевър Ливинг Продъктс”. Всичко това е в интерес на клиентите и дистрибуторите…
Лошото е, че мнозина от нас нямат достатъчна здравна култура – все чакаме последния момент, когато се стига до антибиотици и други по-сериозни лекарства. Почти никъде в учебниците не е разяснена ползата от периодичната здравна профилактика. С нашите презентации в различни градове ние се опитваме да информираме колко е важно това за всички възрасти. Радостното е, че все повече хора, включително и от Самоков, отделят средства за нашите продукти, осъзнавайки колко е по-лесно да си здрав и богат, отколкото да се лекуваш!
– Какво е все пак за вас лично алое вера?
– Лично за мен алое вера е здраве, усмивки и настроение! А за вас?

Leave a Reply