Танцьорки и мажоретки сътвориха коледна магия в читалището /СНИМКИ/

Децата от школата по танцово изкуство „Фрапе” с ръководител Ралица Стоянова към читалище-паметник „Отец Паисий” буквално завладяха сърцата и душите на присъстващите на празничния концерт в читалището по-рано днес. Малчуганите се раздадоха на сцената, пременени като истински ангелчета или приказни феи, като танцьори с обръч или просто като… себе си. Чар, обаяние, неподправен артистизъм, пластика, увереност – всичко това го имаше в движенията на младите артисти въпреки крехката им възраст. Те разказаха на зрителите и за магията на Коледа през погледа на малката Клара, като за изграждането на цялостната зимна картинка спомогнаха сполучливите декори и красивата елха.
Приятна изненада бе играта на квинтета каки от „Фрапе”, които съчетаха младежки ентусиазъм с разнообразни концептуални идеи и решения.
Зрялост и грациозност на проявата добави мажоретният състав към читалището с ръководител Теменужка Янкова. Момичетата отново се представиха на ниво и си заслужиха топли аплодисменти от публиката.
Участниците в театралната школа „Котаракът в чизми” пък нахлуха със забавни скечове на сцената и доставиха истинско удоволствие на зрителите. Коледно настроение с изпълнението на празнична песен с чистия си като бисерен планински поток глас внесе Елена Несторова.
Накрая участниците в програмата бяха зарадвани от самия Дядо Коледа, раздал безброй подаръци на всички.
Водеща на тържеството, досущ като истинска Снежанка, бе Миролюба Ташова.

Делян Василев

Повече снимки може да видите тук: https://www.facebook.com/pg/VestnikPriatel/photos/?tab=album&album_id=1524266054270005

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*