Новини, Образование

Театър, песни, танци, стихове и много забава на поредното лятно парти в Младежкия дом

Млади театрали от работещия по проект „Твоят час” клуб „Театър и художествено слово” с ръководител Димитър Стойчев към ОУ „Христо Максимов” представиха осъвременен прочит на популярната детска приказка „Снежанка и седемте джуджета” на 23 юни в Младежкия дом. Преобразени като приказни герои, учениците се превъплътиха в актьори и с римувани думи, с правилна интонация, много желание и настроение развълнуваха зрителите.
Постановката бе част от поредното петъчно лятно парти в Младежкия дом. Много емоции у присъстващите предизвикаха и надпреварата за надуване на балони, викторината, както и конкурсът за млад талант. Десетки малчугани пяха, танцуваха, рецитираха и бяха оценявани от жури в състав Д. Стойчев, Алдомира Стаменова и Елизабет Малчева.
Директорката Латинка Щъркелова връчи подарък на члена на Младежкия дом и рожденик в този ден Даниел Димитров. По-късно Дани и брат му Пламен изпълниха патриотична песен. Дебютна изява на сцена имаха и участниците в групата „Дарлинг денс” – Анджи, Лили, Стефи и Ния.
За отличната атмосфера на партито съдейства и ди джей Христо Дудин, изпълнил светкавично и безупречно желанията на участниците в различните конкурси и други прояви.

Leave a Reply