Други, Новини, Спорт

Тенисисти се състезаваха по случай 3 март

Около 30 ученици се включиха в традиционния турнир по тенис на маса по случай 3 март, състоял се на 29 февруари на новите маси в Младежкия дом.
Фаворитът Здравко Четвороженски продължи победната си серия при подрастващите и за пореден път спечели купата за ученици между 9 и 12 клас. Здравко има титла и при мъжете, а на финала сега победи Боян Гюров. Трети се нареди Садко Илиев.
Божидар Костадинов спечели надпреварата при учениците от прогимназиалния курс. Втори тук завърши Кристиян Клепалски, а трети – Емил Валентинов.
В сборната категория на момичетата от 5 до 12 клас категорична победителка стана Кристина Пиралкова. Припомняме, че през август м. г. тя стана и градска шампионка на Самоков при жените. Нейният дядо – Никола, констатира, че от учител вече се е превърнал в спаринг партньор на своята внучка. Криси се справи на финала със съпротивата на Любка Ангелова, а трета стана Адриана Ангелова.
Красиви купи на отличилите се състезатели връчиха зам.-кметът Люба Кленова и Кирил Москов – председател на клуб „Самоков”, който бе и основен организатор на турнира.

Leave a Reply