Тихомир Иванов представя книгата си “Камино: Пътят на завръщането” в Самоков

Общинска библиотека „Паисий Хилендарски” – Самоков Ви кани на представяне на книгата “Камино: Пътят на завръщането” от Тихомир Иванов на 27 ноември, вторник, от 17.30 ч. в залата на библиотеката. Заповядайте!

х х х

“Може би никога не сте били на представяне на книга или пък си мислите, че авторите са сухари и говорят много скучни и отнесени неща!
Точно заради това съм подготвил една нестандартна, практична и вълнуваща среща, на която ще си говорим и за Камино, и за книгата, и за нещата от живота. Едно събитие, което ще ви провокира и вдъхнови да следвате мечтите си!
Каня и възрастни, и млади, и четящи, и нечетящи, и пътешественици, и мечтатели, и любители на психологията и личностното развитие.
Заповядайте!”

За автора

Неблагоприятната семейна среда, в която израснах, ме стимулира още от малък да търся отговорите на важни житейски въпроси. Като участник, а по-късно и като асистент на водещия в множество издания на семинар за личностно развитие към фондация „Същност“, имах възможността да наблюдавам и да работя в реална среда над собствените си и чужди его-модели.
Придобитото знание ме подтикна да продължа пътуването към себе си и в търсене на истините за своята личност, за ролята на миналото си и на всички фактори, моделиращи живота ми, се озовавах на Камино де Сантяго.

За книгата 

„Камино: Пътят на завръщането” е книга на три равнища. Първият пласт е Камино с всичко, което може да предложи на поклонниците – пътеписната част в творбата. На втори план излизат личният път и житейската ми история. Разголвам душата си, егото си, търсейки себе си и показвам модела, по който съм го постигнал. Но най-ценно е третото равнище, което разкрива и мотивацията ми да напиша книгата. Това са личните преживявания и осъзнавания на читателя, който през физическото и духовно приключение на Камино ще има възможността да пътешества метафорично не само по пътеките и селищата на слънчева Испания, но и ще открие Истини за себе си!

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*