Новини, Шарен свят

Тоалетните в Митрополитската църква ще бъдат готови след празника

„Ще оправим тоалетните и това ще стане веднага след празниците”, заяви отец Георги Николов, председател на църковното настоятелство на Митрополитската църква, в отговор на оплакване в редакцията на Виолета Малинова и група жени, че тоалетните на храма са в лошо състояние.
Храмовият празник на църквата е на 15 август, а различните прояви за Празника на Самоков ще продължат от 14 до 21 август.
Отец Георги добави, че материалите са набавени, готови и че има уверението на общинското ръководство в лицето на кмета Владимир Георгиев и заместниците му Васил Сайменов и Радослав Стойчев, че работата ще бъде свършена.

хххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххх

Всеки желаещ има възможността да се включи в новата промоция на фирма Le Vele – “Обзавеждане в бъдеще”, която предоставя 10 % отстъпка от цената за мебели и матраци във фирмените магазини за срок от една година!
Талонът за отстъпка можете да изрежете да изтеглите от фейсбук страницата на фирмата, както и от нашия интернет сайт.
Фирмените магазини се намират на бул. “Искър” № 183 и на ул. “Житна чаршия” № 7. Работното време в делнични дни е от 9 до 18 ч., а в събота – до 16 ч. Собственичката М. Чавдарова можете да откриете и на тел. 0899 892 205.

Leave a Reply