Други, Новини, Спорт

Треньорката на Синтия-Мари: “Талантлива е, тренира безотказно и има невероятно обаяние”

Дияна Борисова

Треньорката Дияна Борисова: “Талантлива е, тренира безотказно и има невероятно обаяние”

– Работя в клуба от година и половина. Направи ми впечатление, че за този период пред очите ми израснаха всички наши състезателки – и като спортисти, и като хора.
Още в началото отделихме време да се запознаем с терзанията и проблемите на състезателките. Срещаме се и с техните родители. Така работата се улесни доста, децата се откриха пред нас и станахме преди всичко приятели с тях. В чисто игрови план имаше леки грешки, които смея да твърдя, че с течение на времето отстранихме.
Може да звучи малко високопарно, но всички в клуба очаквахме успеха на Синтия-Мари. Тя е много талантлива, тренира безотказно и има невероятно обаяние, което много й помага. Все още търсим стила й и се стараем да правим подходящи за нея хореографии. Следващата състезателна година ще премине в по-горна категория, което изисква по-сложни съчетания и нова програма.
Благодаря от сърце на нашия спонсор Светлана Атанасова. Досега не сме имали проблеми – тя ни осигури и нови екипи, трика и маратонки. Това е важно за самочувствието на състезателите. Благодаря и на Гиргина Рангочева и Камелия Асенова, които също са неотлъчно до нас. Радвам се, че имаме възможноста да работим и заедно с Калоян Калоянов – световен шампион по спортна аеробика.

Leave a Reply