Други, Новини, Спорт

Трета републиканска титла за Ралица Кашинова

Ралица Кашинова спечели безпрецедентна трета поредна републиканска титла от държавното първенство по бодибилдинг и културизъм, състояло се на 28 и 29 септември в зала „Скаптопара” в Благоевград.
Самоковката се окичи със златото в обединената категория „Бикини фитнес до 164 см”. „Тази година имаше много подготвени момичета, включително и дебютантки. Забелязвам, че състезателите вече усещат какво трябва да правят и смятам, че в скоро време предстоят и успехите ни извън страната”, сподели щастливата Кашинова.
Успехът бе и втори пореден триумф за Ралица в Благоевград, където през миналата година бе над всички при първото подобно състезание от близо три десетилетия.
Седмица преди държавното първенство Кашинова участва и в едно от най-силните състезания в света – „Арнолд класик” в Барселона, Испания. Там тя също се представи на много високо ниво, като по нищо не отстъпваше на големите фаворитки по отношение на форма, позинг, визия и сценично поведение. В крайна сметка българката се нареди на престижното седмо място – на една позиция зад финалистките, при това с равен резултат със заелата шестото място.
Освен голямата мотивация и неразрушимата воля на русокосата фурия й помагат и всекидневните занимания по фитнес аеробика в зала „Самоков”. Младата инструкторка вече има запълнени 6 групи, като не пести усилия в тренировките. От този сезон чаровната шампионка има и нов треньор – Георги Славов от варненския клуб „Фитнес лайн”.

Leave a Reply