Други, Новини, Спорт

Триумф за Ралица Кашинова в Пловдив! Йордан Йовчев награди златното ни момиче

Ралица Кашинова показа на практика израстването си през последните години и заслужено триумфира в 21-ото издание на турнира по бодибилдинг и фитнес „Пловдив”, състоял се на 20 април в палата № 7 на Международния панаир във втория по големина български град.
Златното ни момиче спечели обединената категория „Бикини фитнес до 164 см” в конкуренцията на още осем дами от пет клуба. Така Рали зарадва и хората от своя клуб „Масъл арт”, който бе домакин и съорганизатор на проявата заедно с Българската бодибилдинг и фитнес федерация.
Кашинова впечатли съдиите с изваяната си форма, която в последно време поддържа абсолютно сама, с чаровната визия и изпипаното си поведение на сцената. Тя бе извикана на два пъти да излезе напред при сравнителното позиране с останалите участнички и още тогава стана ясно, че е една от фаворитките за титлата. Впоследствие, когато бе оповестено, че е победителка в категорията, залата бе оглушена от мощни възгласи на близки, приятели и почитатели на младата самоковка, които за пореден път бяха до нея и я подкрепяха до последно.
„Щастлива съм, че спечелих турнира в конкуренцията на достойни състезателки, които също се развиват и стават все по-добри и по-подготвени. Чест и гордост за мен бе, че наградите ми връчи великият Йордан Йовчев. В този момент буквално се разтреперих”, призна Кашинова.
Ралица добави, че участникът в шест Олимпийски игри е един от любимите й спортисти, а пак в Пловдив преди две години именно прочутият гимнастик я е закичил с първия медал в кариерата ѝ, който тогава е бил бронзов. Русокосата красавица стана втора през 2018 г., за да стигне сега и до върха.
За успеха си Рали получи изключително красива купа. Нашето момиче бе дарено и с ваучер за дълбокотъканен масаж в студиото на изтъкнатия специалист Венци Стоянов „О2 Therapy”. Вкусната торта пък се услади на близките на Кашинова, тъй като в сгъстения й състезателен цикъл няма място за такива сладки изкушения.
Още тази седмица самоковката заминава за участие в турнир от сериите „Даймънд къп”, който ще се състои от 26 до 28 април в Чачак, Сърбия. Десетина дни по-късно Кашинова ще участва в друга подобна проява в Румъния, а в средата на май ще представлява България на Балканското първенство на остров Корфу в Гърция. Квота за тази надпревара Рали заслужи благодарение на силното си представяне на турнира в Пловдив. Пак от там Кашинова доби правото да участва в европейското първенство в Санта Сузана, Испания, което обаче смята да пропусне, тъй като, въпреки че е национален състезател, трябва сама да покрива разноските си сама.

Делян Василев

Leave a Reply