Три катастрофи, мъж с опасност за живота

52-годишен жител на Говедарци е бил приет на 23 декември в самоковската болница с много травми по тялото и главата и с опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.
Инцидентът е станал към 17.30 ч. на пътя между Говедарци и Маджаре, когато през тялото на мъжа, който бил легнал на самото платно, преминал джип, управляван от 40-годишен водач. По данни на полицията колата се движела с несъобразена с пътните условия скорост, върху заснежен участък.
Тежка катастрофа станала и на 26 декември около 15 ч. на пътя за Мальовица. Пострадала е 63-годишна самоковка, която е със счупени ребра и рани по лицето, но без опасност за живота.
Управлявайки лека кола „Фолксваген”, жената се опитала да заобиколи дупка на пътя, но по този начин колата се блъснала в изпреварващия я в това време друг автомобил с водач 30-годишната Д. К. от Бели Искър. В крайна сметка “Фолксваген”-ът се ударил и в крайпътно дърво. В колата се е возела още една жена, която е с леки наранявания.
На 28 декември 39-годишният В. Д. А. от Самоков се блъснал с колата си в крайпътно дърво в отсечката между Продановци и Райово. При полицейската проверка се оказало, че той има 2,75 промила алкохол в издишвания въздух. Срещу мъжа е образувано бързо производство, уточниха на 2 януари от РУП-Самоков.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*