Новини

Ужасяващо – самоковка и нейни приятели се удавиха след катастрофа

Снимка: “Булфото”

Скръбна новина застигна България вчера следобед. Две момчета и две момичета на по 22 г. загинаха вследствие на катастрофа на пътя Бачково – Асеновград. Сред жертвите е нашата съгражданка Силвия Андонова.
Младият шофьор от Пловдив Стоян Генов не успял да удържи БМВ-то си на десен завой и немската машина се преобърнала и паднала по таван в коритото на река Чая. За съжаление студентите не успели навреме да се спасят от нахлуващата във возилото вода и се удавили. Освен Силвия и Стоян, в колата са били и приятелите им Деяна Георгиева и Илиан Митев.

xxx

Екипът на в. “Приятел” изказва искрените си съболезнования на семействата, роднините и приятелите на загиналите ни сънародници.

1 Comment

  1. Alexander Tonev

    БОГ да ги прости нелепо са си отишли на тази крепка възраст, без да видят нищо от живота.
    За съжаление е станало нещо ужасяващо, ас съм на 23 и също съм студент и също пътувам често, Самоков- София всяка седмица.
    Миналата седмица един джигит за малко да ме убие и мен на завоя след стената в посока Самоков идиота беше с розова ибиза не видях дали е със СО но пипна ли го тоя идиот ще му кажа как се кара завъртя и изпусна завоя добре, че избягах в банкета иначе ме беше отнесъл. Хората, които също пътуват по този маршрут знаят, че на стената има полицаи, спрях обясних им какво е станало и те ми казаха: “Днес има 8 проишествия ако тръгнем да ги гоним всички ще луднем”, аз си тръгнах с недоумение просто е ако не те кой аз ли да ги гоня нали за това им плащат. Това го споделям само, защото искам да кажа, че първо шофиорите стават все по- неразумни, особено тези с БМВ-та, но тези които трябва да ги контролират просто ги няма, пътищата са без контрол и за това младите хора си отиват нелепо. Ако някой от власт имащите в Самоков вземе та прочете това, нека за Бога да направи нещо, да си свърши работата!

Leave a Reply