Ултраси от Самоков ще надъхват “Рилецо” в решителната битка с “Балкан” довечера

Снимка: Ивайло Андреев, www.rilskibasket.com

Феновете за пореден път показаха колко силна е любовта им към “Рилски спортист”, като масово започнаха да се записват за организираната от фенклуба екскурзия за решителния пети мач срещу “Балкан”. Двубоят, който ще определи съперника на “Лукойл Академик” в битката за титлата в родното първенство, е довечера в 19,00 часа в модерната “Арена Ботевград”.
До момента двата състава изиграха четирите двубоя помежду си, като в тях си размениха по две победи.
Очакванията са момчетата на Росен Барчовски да бъдат подкрепяни от поне 100 привърженици.
Очаквано напрежението ще е в лагера на “зелените”, това нещо потвърди и старшията на самоковци Барчовски, който остана много доволен от подопечните си в четвъртата среща и успеха с 85:68. Този дуел ще се запомни с отличното включване на резервата Джулиан Норфлийт, записал на сметката си 15 точки (включително 3 тройки) и 4 асистенции.
“Напрежението ще е върху домакините, но най-важното е, че битките с “Балкан” радват запалянковците на баскетбола в цялата страна. Предстоящият пети мач ще е истински празник за баскетбола. Във вторник (б.а. – днес) единият отбор ще бъде щастлив, надявам се това да сме ние. Но и да не сме, не е малко това, което постигнахме през сезона”, сподели преди решителната битка специалистът.
“Балкан” е фаворит според Sportingbet с коеф. 1.50, равенството се котира на 15.00, а евентуален успех на нашите момчета е оценен на 2.50.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*