Новини, Читателски

Ул. “Грънчар” ще бъде асфалтирана

Подобни препятствия мъчат от години минаващите по ул. "Грънчар" превозни средства

Защо спря ремонтът на ул. “Грънчар”, запитаха в редакцията читатели.
Става дума за улицата в индустриалната част на града ни, зад “Енергото”, на която са разположени много фирми и частни домове, а се намира от много години в трагично състояние, с големи дупки, и по нея изключително трудно се придвижват и автомобили, и пешеходци.
Както “Приятел” вече писа, това лято започна дългоочакваният ремонт на многострадалната улица. В отговор на сегашното запитване бе уточнено, че водопроводът на “Грънчар” вече е ремонтиран от специалисти от “ВиК”.
От общинската администрация допълниха, че промени няма и предвиденото ще бъде изпълнено. Улицата ще бъде и асфалтирана, но това, както обясниха служители, ще стане след приключване на асфалтирането, което сега се извършва в някои села в района.

2 Comments

 1. Йордан Ваклинов

  Здравейте приятели от в-к”Приятел”.
  Удовлетворени сме от това ,че улицата вече е в същински ремонт.Премахната е старата настилка,показана на снимката.Живеещите на улицата очакваме едновременно с улицата да бъде ремонтиран и тротоара пред къщите с номера от 2 до 14.По лош е и от показаното на снимката.Заповядайте да го видите и с вашето любезно съдействие да получим отговор чрез вас дали е предвиден ремонт,за да стане улицата европейска.
  С уважение,
  Йордан Ваклинов – ваш почитател и редовен читател

 2. dtvasilev

  Друг наш читател ни изпрати материал по същия повод, който публикувахме в бр. 70 от 27.09.2011 г. Ще търсим отговор от съответните служби в Общината. Благодарим ви за сигнала!
  Това е линк към писмото на читателя Г. Георгиев.

  http://vestnikpriatel.com/?p=953

  Екип “Приятел”

Leave a Reply