Новини, Спорт, Футбол

Уникален гол на Виктор Младенов осигури поредна победа за „Рилски” в контролите

„Рилски спортист” записа втора поредна победа в контролите преди началото на пролетния полусезон на Югозападната Трета лига. В сряда, 1 февруари, самоковци сломиха с 1:0 като гост младежкия състав на столичния „Септември”. Двубоят се игра при отлични условия на терена на софийското 57-о спортно училище „Св. Наум Охридски”. Разликата в резултата между двата тима дойде след уникално изпълнение на пряк свободен удар през първата част от Виктор Младенов. Универсалният боец изстреля в перфектна парабола коженото кълбо към сглобката на вратата от 30 м и препарира безпомощния страж на „Септември”.
„За мен това бе голът на годината! Двама вратари да пазеха – пак нямаше да спасят удара на Виктор”, възкликна за „Приятел” наставникът на тима ни Воин Войнов. Той коментира и цялостното представяне на „Рилски” в хода на проверката.
„Срещнахме по-трениран и подготвен съперник от нас по простата причина, че ние няма къде да тренираме и в момента наблягаме предимно на физическата подготовка и работата във фитнеса. Затова съм доволен от показаното от всички момчета, стана интересен и динамичен мач. Личи си, че отборът навлиза във все по-добра форма”, заяви още бившето крило на „Левски” /Сф/ и националния тим.
Все още няма яснота около евентуалните нови попълнения в състава, но от щаба ни заявиха, че ще решават за тях след контролата в събота срещу футболистите до 20 г. на „Левски”.

Leave a Reply