Уникални бижута на изложба-базар в библиотеката

Ако сте изпаднали в безизходица и се чудите какво да подарите за предстоящите празници на своята любима – съпруга, майка, приятелка, съветвам ви да се отправите към Общинската библиотека „Паисий Хилендарски”. Там ще откриете наистина най-разнообразни ръчно изработени бижута от Николина Георгиева и нейната майка Велина.
Само че побързайте, тъй като уникалните артикули бързо се разграбват и не се знае докога техните майстори ще смогват да допълват витрините. В тях майка и дъщеря са разположили красиви и стилни колиета, гривни и обеци, изработени от скъпоценни и полускъпоценни камъни, минерали, кристали – аквамарин, седеф, руски серпентин, тигрово око, кварц, опал, слънчев камък, авантюрин, хематит, обсидиан, оникс, аметист и пр., и пр. Бижутата съставят истинска шарена магия от най-разнообразни цветове, форми и размери, а централно място сред експонатите заемат и гривните тип „Пандора”, както и няколко мъжки накити.


Цените на изделията са напълно достъпни и варират между 4 и 29 лв. Закупилите си продукти на стойност над 20 лв. пък ще бъдат приятно изненадани от Нина и Ина, които са приготвили за тях и специални изненади. Сътворените с много умение и любов бижута очакват своите нови притежатели всеки делничен ден до 21 декември от 8 до 17 ч.

Делян Василев

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*