Новини, Спорт, Шарен свят

Уникално каскадьорско шоу гостува в Самоков

Любителите на високия адреналин от Самоков и района ще имат възможността да станат свидетели на уникално каскадьорско шоу. Днес и утре – 25 и 26 август, в града ни гостува пътуващото шоу с автомобили и мотори „Полицейска академия”. В рамките на час и половина зрителите ще се насладят на акробатични изпълнения – шофиране на автомобил на две гуми, мотор – на една, дрифтене, стънт каскади с пистови и кросови мотори… Кулминацията ще бъде т. нар. Глобус на смъртта – метална сфера с размер 4 х 4 м, в която бясно ще се гонят мотористи.
Сюжетът на представлението е доста интересен. Полицейска академия получава солидна парична субсидия, но бандитите разбират за това и отмъкват парите. Каскадьорското шоу обаче има щастлив край, след като шерифът, подпомаган от своите подопечни, връща парите обратно.
Атмосферата ще бъде допълнително нагорещена от чаровни певици и танцьорки.
Днес през деня атрактивен джип обикаля из града именно с тези момичета, за да разгласи за атрактивната шоу изява довечера и утре.
Идеята за шоуто е на Ивайло Боянов, като сегашното турне е първо за групата в България, с вече изпълнени представления в Перник, Елин Пелин, Божурище, Сливница, Своге и Дупница. По време на европейския си тур по-рано през годината групата е гостувала във Великобритания, Испания, Италия и Гърция.
Началото на шоу-представленията днес и утре ще бъде от 20 ч. Билетите струват 10 лв. за възрастни и 3 лв. за деца до 12 г.

Делян Василев

Leave a Reply