Зимни спортове, Новини, Образование, Спорт, Туризъм

Учениците ще ползват безплатно лифтовете в Боровец до края на сезона

Фирма „Бороспорт” информира, че предоставя безплатен достъп до всички ски писти на учениците от 1 до 12 клас от общината до края на сезона. Вече са в действие и намаления за големите ски и сноуборд пакети, както и за ски и сноуборд обучение в училището на “Бороспорт”.
Безплатните карти на самоковските ученици ще се издават на касите в курорта в присъствието на родител. Той трябва да носи акт за раждане на детето или лична карта /ако има такава/, ученическа карта. Изисква се и лична карта на един от родителите, удостоверяваща адрес в общината. Трябва да се подпишат и Общите условия на „Бороспорт” АД, че се приемат условията на инструкциите за безопасно ползване на лифтовите съоръжения и пистите.
Родителят ще получи лифт картата, която ще бъде персонална – със снимка на ползвателя, и с инструкциите, с които трябва да бъде запознат ученикът.
“В курорта има много сняг, трите ски центъра са отворени, пистите се обработват редовно и очакваме добрите условия за ски и сноуборд да продължат поне до средата на април. Чрез тази инициатива се стремим да насърчим развитието на снежните спортове сред децата и младите хора.”, обобщи Георги Кочов, спортен директор на „Бороспорт”.
Както е известно, на мартенската сесия на Общинския съвет местните парламентаристи също поискаха учениците от града и района да могат да ползват безплатно лифтовете и пистите в Боровец.

Leave a Reply