Ученици от СУ „Отец Паисий” се срещнаха с реалния бизнес

Учебната година за учениците от професионалните паралелки на СУ ,,Отец Паисий” започна с посещение на първото частно дружество в България в областта на логистиката, спедицията и транспорта – ,,Ойрошпед” АД.
Младежите от двете професионални паралелки в училището – „Спедитор-логистик” и ,,Организатор интернет приложения”, се срещнаха с реалната среда за своята бъдеща реализация.
Бъдещите партньори на училището бяхa организирали прекрасно представяне на спедицията, логистиката и транспорта у нас и по света на всички нива. Благодарение на перфектната организация от страна на Милкана Господинова, ръководител на отдел ,,Човешки ресурси”, младите самоковци се срещнаха с опитни, динамични и мотивирани професионалисти.
Емоционалното преживяване започна още с посещението на огромния склад за съхранение на пратки от цял свят и завърши с предствяне на отдела за въздушна спедиция и транспорт.
Компанията има дългогодишни традиции в областта на спедицията и логистиката и тясна специализация по внос, износ и контейнерна обработка на опасни и огромни товари. ,,Ойрошпед” е официалният агент на ,,Damco International”,глобална спедиторска компания, за България.
Явор Пантелеев, собственик на ,,Ойрошпед”, разкри нови хоризонти пред очите на учениците и успя да ги мотивира за бъдещата им реализация, като им разказа за пътя на своята кариера. На младите хора им предстои сега заедно с учението да придобият и практически опит.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*