Новини, Образование

Ученици честваха Деня на християнската младеж

Денят на християското семейство и християнската младеж – 21 ноември, почетоха ученици от НУ „Станислав Доспевски” в Младежкия дом на 20 ноември, ден преди празника.
„Християнската религия ни учи на любов, уважение, съчувствие, взаимопомощ и ние трябва да я съхраним и да правим добрини. Не са достатъчни обаче само добри и меки думи, понякога те трябва да са възпитателни. Затова обичайте вашите родители и ви пожелавам да бъдете част от добро, здраво и пълно с любов християнско семейство”, обърна се към малчуганите свещ. Михаил Колев.
Преподавателката Виолета Никова благодари от името на учениците и техните ръководители Светла Иванова, Таня Божкова и Христина Иванова на лектора за „топлата, човешка и истинска беседа”.
Директорката на Младежкия дом Латинка Щъркелова подари на отец Михаил ръчно изработена роза от клуб „Арт палитра” към дома с пожелание да я предаде на съпругата си Данаила Колева. Подобни красиви цветя получиха и преподавателките – ръководители на учениците.
Г-жа Щъркелова подсети учениците на следващия ден да честитят празника на родителите си и да ги целунат. Всички се обединиха около мнението, че всеки има нужда от подкрепа или дори само от една усмивка. А тя, както казаха самите деца, „не ни струва нищо…”

Leave a Reply