Фаворитът “Беласица” отърва кожата срещу “Рилски спортист”

“Беласица” победи с 3:2 “Рилски спортист” в мач от първия кръг на Югозападната Трета лига. Двубоят се игра на 7 август на стадиона в село Микрево, където петричани са принудени да играят своите домакински срещи заради непристойното поведение на привържениците си.
“Бела” бе абсолютен фаворит преди мача, но храбрата игра на самоковци бе на път да опровергае прогнозите. Все пак “червено-белите” стигнаха до успеха с голове на Киро Киров, Димитър Иванов и Живко Димитров, който е син на известния нападател от близкото минало Щерю Димитров-Ромарио.
Любимецът на самоковската публика Петко Петков-Рамбо се завърна с гол в любимия си отбор, след като дълго време се подготвяше с тима на “Сливнишки герой”. Второто попадение за нашите момчета бе дело на защитника Юлиян Чапаев.
Треньорът Тихомир Йосифов пък остави добри впечатления с подбраната тактика в дебюта си начело на “Рилски спортист” въпреки че бе надхитрен от наставника на символичните домакини – сръбската звезда на столичния “Левски” от близкото минало Саша Симонович.
В следващия кръг самоковци приемат “Балкан” (Ботевград) на 14 август, събота, от 18 ч.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*