Новини, Спорт, Футбол

Футболистите готови да изхвърлят “Оборище” от тройката

Снимка: Радослав Каймаканов

С един куршум – два заека. Това могат да постигнат в неделя /9 ноември/ футболистите на “Рилски спортист”. От 14.00 ч. на ст. “Искър” възпитаниците на Петър Аджов се изправят срещу втория в подреждането състав на „Оборище”.
Евентуални 3 точки срещу тима от Панагюрище могат да изкачат нашия тим по-напред в класирането и същевременно да изхвърлят от тройката гостуващия състав.
След 12 кръга в Югозападната “В” група “Оборище” е втори с актив от 26 точки, колкото има и третият – “Миньор” /Пк/. На 2 точки зад тях е “Сливнишки герой”, а лидер е “Пирин” /ГД/ с 27 пункта.
“Рилски” е точно над чертата с 9 точки. С по 8 т. са “Спортист” /Своге/ и “Конелиано” /Герман/.
“Въпреки кадровите проблеми вярваме, че имаме шансове за победа. До края на есенния полусезон ни остават 5 мача. Целта пред момчетата е да спечелят колкото се може повече точки”, заявиха от управата на клуба ни.
Аут за срещата в неделя са защитникът Росен Пътников и халфът Янко Ангелов, а под въпрос до последно ще бъдат младокът Божидар Тодоров и халфът Доменик Аврамов. Тодоров се лекува с антибиотици през последната седмица след вирусно заболяване, докато юношата на “Левски” все още изпитва болки в глезена.

Leave a Reply