Новини, Спорт, Футбол

Футболистите излязоха във ваканция, събират се на 12 януари

Състезателите на “Рилски спортист” излязоха във ваканция. Васко Киров и компания ще почиват един месец, преди да се съберат след коледните и новогодишните празници.
На последната тренировка треньорският щаб благодари на всички играчи за вложените усилия в срещите от първия полусезон и им пожела спорна нова година и още по-големи успехи във футбола и в живота.
Първият сбор е предвиден за 12 януари догодина, като на заниманието се очакват внушителен брой нови играчи.
“Първоначално мислехме да привлечем 5-6 състезатели, но явно бройката ще се увеличи до десетина. Някои от тях ще минат през кратък пробен период, в който да се запознаят с отбора и да преценим качествата им”, сподели наставникът на самоковци Петър Аджов.
42-годишният специалист допълни, че яснота около предстоящите контролни мачове на подопечните му ще има на по-късен етап, тъй като това ще се доуточнява с щабовете на евентуалните съперници.
“Рилецо” изнесе тежка есен, като дълго време бе сред изпадащите състави. Четири точки в последните два мача обаче помогнаха на тима ни да изплува от земетръсната зона и да се укрепи на спасителното 12-о място в Югозападната “В” група.

Leave a Reply