Футболистите на „Рилски спортист” започнаха подготовка за новия сезон

Точно 20 футболисти се явиха на 24 юни на първата тренировка за сезона на „Рилски спортист”. Те бяха изведени на отличния терен на ст. „Искър” от треньора Петър Аджов, който продължава работата си в клуба със своя помощник Васил Киров. Наставникът на вратарите Калоян Попов пък получава подкрепа през тази седмица и от един от емблематичните самоковски вратари Николай Чавдаров. Дуото тренира четирима футболисти на този пост, сред които са титулярният страж от миналата кампания Стилиян Бонев и юношата Любомир Иванов. Резервата на Бонев от последния сезон – Кристиян Иванов, предпочете да напусне тима, за да рестартира кариерата си другаде.
Фланговият нападател Джорджио Димитров също вече не е част от „Рилски”. Клубът ни обаче веднага намери негов заместник в лицето на Кольо Чахов, който се завръща в Самоков след като изкара пролетния полусезон в шампиона на Югоизточната Трета лига „Нефтохимик” /Бс/.
В общи линии треньорското ръководство е успяло да запази боеспособния отбор от последната кампания, към който се присъединиха и трима полеви играчи от шампионския състав на юношите младша възраст. Това са вече придобилите известен опит при мъжете Атанас Белемезов и Георги Даганов, както и Валентин Хаджилазов, за когото това е първи сбор в представителния състав на клуба.
Наставникът Аджов все пак сподели, че се търсят нови попълнения на всички постове, тъй като клубът има амбиции да се бори за челните места в дивизията.

Делян Василев

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*