Новини, Спорт, Футбол

Футболистите продължават да тренират

Снимка: архив

Състезателите на “Рилски спортист” тренират и тази седмица, преди да излязат във ваканция. Играчите залагат на двустранни игри и бягания, за да поддържат форма преди задаващите се коледни и новогодишни празниците.
Управата на клуба пък се е заела със задачата да осигури няколко качествени попълнения, които да вдигнат класата на отбора за срещите от пролетния полусезон. За целта обаче са нужни и значителни финансови средства.
Благодарение на Общината и на няколко местни спонсори “Рилски”, така да се каже, закърпи положението, а след постигнатите добри резултати в края на сезона възпитаниците на Петър Аджов заслужиха и премии.
Шефовете ще търсят подсилване на всеки пост без вратарския, където към момента Красимир Гьорев и Калоян Попов са без алтернатива. Нови имена са нужни обаче в защита, в халфовата линия и в нападението. Особено належащ е въпросът с офанзивната мощ на състава, тъй като самоковци са отбелязали до момента само 14 гола. По този показател тимът ни е на четвърто място отзад напред в негативната класация.

Leave a Reply