Новини, Спорт, Футбол

Футболистите търсят 6 точки в 3-те мача до края

Задължителни 6 точки в мачовете срещу „Марек”, „Перун” /Кресна/ и „Септември” /Сф/ ще преследват играчите на „Рилски спортист”. Всякакво друго развитие праща тима ни в най-ниското ниво на футбола у нас – четвъртия ешелон.
В изпълнение на общата кауза от ръководството на клуба призоваха състезателите към пълна мобилизация и сериозна работа по време на тренировъчния процес.
„Дано момчетата да осъзнават колко важно е да не изпаднем. Не отива на голям град като нашия да се лута по села и паланки. Вярвам, че с общи усилия ще постигнем целта си”, сподели наставникът Николай Вуков.
Три кръга преди края на сезона в Югозападната „В” група нашите момчета заемат притеснителната 15-а позиция със скромния актив от 21 точки, колкото има и столичният „Септември”. Един от двата състава със сигурност ще последва в четвърта дивизия изпадналия вече „Миньор” /БД/.
За регионалното дерби на ст. „Бончук” в Дупница в неделя, на 19 май, от 18 ч. под въпрос са защитниците Росен Пътников и Ивайло Иванов и крилото Иван Гемеджиев. Тримата лекуват контузии.

Leave a Reply