Хвалят младоци, Гемето остава в лазарета

Гемето е под въпрос и за двубоя с "Хебър"

В „Рилски спортист” са много доволни от представянето на новите попълнения Иван Иванов и Борислав Мидилев. Те пристигнаха на ст. „Искър” съответно от „Берое” и „Славия”, като Мидилев дори може да се похвали със записани минути с първия тим на „белите” в майсторската група.
Дуото вече направи официален дебют за отбора ни. Надеждите на спортно-техническия щаб са Иван и Борислав да останат в състава и след Нова година.
„Личи си, че Иванов и Мидилев са добри футболисти, учени са от специалисти – тактически грамотни са, отиграванията им са точни. Дано да останат при нас и догодина, за да ни помогнат в борбата за по-предно класиране”, сподели председателят на клуба и капитан на тима Димчо Маринов.
Той обаче е угрижен за състоянието на опитния Иван Гемеджиев, който така и не може да се възстанови от разтежение в прасеца. Поради тази причина Гемето пропусна повечето срещи на своите от началото на сезона.
В края на седмицата „Рилецо” има наглед лесна задача – гостуване на затъналия в класирането „Хебър”. Сблъсъкът от 12-ия кръг на Югозападната „В” е в неделя, на 16 октомври, от 16 ч. на ст. „Георги Бенковски” в Пазарджик.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*