Хороскоп до края на годината

“Обичайте и ще бъдете обичани”

17.12.- 31.12.2013 г.
Фази на Луната: Пълнолуние и намаляваща до края на годината
Времето е добро за мъдри планове и дългосрочни решения. Периодът носи емоционален заряд, който не бива да отвлича вниманието ви от важните неща. Партньорствата са изключително важни, затова общувайте позитивно и отговорно. Цветове в светло синьо, зелено и сребристо спомагат за доброто настроение. Кристал: смарагд – зарежда положително с чувство за сигурност и хармония.

ОВЕН – Вероятно вече имате яснота по важни въпроси и решения. Стъпките, които правите, могат да придобият по-големи измерения. Мнозина от вас ще се върнат към предишни желания или мечти, които са забравени. Възможни са изненади и непредвидени събития, но вие сте подготвени за тях. Страховете, които ви терзаят, ще намерят обяснение и ще знаете какво да направите. Радвайте се.
ТЕЛЕЦ – Възможностите ви са преувеличени, осланяйте се на разумност. Ако сте разочаровани в личен план, използвайте своята опитност от миналото. Излишните тревоги са плод на лоши спомени, времето ви предлага нови хоризонти. Бъдете позитивни и вземете мерки за собственото си щастие. До края на годината можете да осъществите важна среща или общуване, то касае и вашето бъдеще.
БЛИЗНАЦИ – До края на годината ще имате разнообразни емоционални настроения. Трудно ще се концентрирате. За да бъдете адекватни за реалността, е нужно да използвате личната си опитност и мъдрост. Вярвайте повече в себе си и не преставайте да желаете и мечтаете. Изяснете си целите и обкръжението, за да вземете решение. Възможни промени в работен план, независещи от вас.
РАК – Ваше увлечение може да прерасне в план. Бъдете разумни и заложете на собствените си преценки и опитност. Общуването ще бъде показателно за вашите бъдещи цели и хора. Може да бъдете изненадани от някои събития или поведение. Ще анализирате адекватно желанията и постиженията си, както и важните неща занапред. Минали съмнения или тревоги ще напомнят за себе си. Преценете ги.
ЛЪВ – Вашите планове могат да постигнат успех, ако бъдете емоционално уравновесени и разумни. В последните дни от годината са възможни изненади, които се дължат на минали решения. Не позволявайте на тревогите да пречат на вашите решения. Ще имате интересни предложения, на които да обърнете внимание. За мнозина от вас ще настъпят промени, които касаят връзките и партньорствата.
ДЕВА – Имате многобройни емоционални планове, които ще претърпят промени. Ограничете се в разумни покупки, защото сте склонни на харчове. Изненади са възможни в личен и професионален план, проверете обкръжението си. Доверете се на интуицията и най-вече на собствената си житейска опитност. В края на годината са възможни интересни познанства, срещи и общуване.
ВЕЗНИ – Може да приемете решаващи планове и предложения до края на годината. Възможно е да промените своето отношение към определени хора и събития. Доверието, на което разчитате, може да намери подкрепа в различни партньорства. Ще направите важни постъпки за бъдещите си цели. Преориентация е възможна още в началото на новата година и тя ще дойде неочаквано.
СКОРПИОН – Трудно ще е да бъдете последователни, но това е за добро. Съсредоточете се в близките планове, като се доверите на собствените си усещания. Пазете се от емоционална прибързаност и не правете “тънки сметки”. Мечтайте на едро и постъпвайте според личните си желания. Към края на годината са възможни изненади и променливост, която ще ви покаже ясно бъдещето.
СТРЕЛЕЦ – Емоционално решителни сте, възможно е да вземате бързи решения. До края на годината можете да приключите с някои отношения и връзки, както и да предприемете нововъведения. Готови сте за решителни стъпки, както и да постигнете нови професионални и лични успехи. Още в началото на новата година ще постъпите според чувствата си. Нови предизвикателства за личността ви.
КОЗИРОГ – Не проявявайте претенции нито към себе си, нито към другите. Доверете се на усещанията си, като изчистите емоционалните си настроения. За мнозина от вас предстоят нови хоризонти и връзки, общуване и запознанства, ползотворни за бъдещето. Пътуване и гостувания могат да отключат стари и болезнени усещания, преценете добре настоящето си.
ВОДОЛЕЙ – Може да се говори за разширение както на гледната точка, така и на плановете ви. Ще има в обкръжението ви хора, които да помагат и да пречат. Вие ще трябва да прецените на кого да повярвате. Използвайте собствените си житейски опитности и мъдрост, вземете прецизни решения. За някои от вас са възможни интересни и неочаквани срещи, пътуване и обвързаности.
РИБИ – Вашата преценка може да бъде повлияна от емоционален стрес. Важно е да останете позитивни, дори и в негативна среда. Може да се окажете между “чука и наковалнята”, бъдете максимално разумни. От вас зависи в какво участвате и с какви хора общувате. Търсете партньорства и сътрудничество, намирайте важните послания. Интересни предложения в началото на новата година.

Даниела Ангелова

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*