„Хъб-а” обявява фотоконкурс на тема „Летни спомени”, смартфон, принтер и още награди чакат победителите

Фотоконкурс на тема „Летни спомени” обяви новото младежко пространство в Самоков „Хъб-а”. За да участвате в конкурса, трябва да изпратите снимка на електронната поща huba.samokov@gmail.com най-късно до 26 септември, сряда.
„Фотографията ти е хоби, страст, мечта или професия, и си прекарал незабравимо лято – можеш да ни засенчиш с твоя любим кадър”, пишат организаторите. Те заявиха, че желаещите могат да участват само с една снимка и трябва да са навършили 16-годишна възраст. Кадрите трябва да са направени през лятото на 2018 г. и да са придружени с кратко описание къде, кога и от кого са заснети. Техническите изисквания към тях са да бъдат в дигитален формат jpeg, размер минимум 200 DPI и 3000 пиксела и да покриват критериите за печат в размер А3. Допустимо е контрастът и яркостта на снимката да са обработени, но всеки друг вид подобрение ще доведе до дисквалифициране на участника.
Спонсорите на проявата от местния клон на „Техномаркет” са осигурили за победителите принтер, bluetooth музикална колонка и външна батерия за телефон, а от Община Самоков ще предоставят смартфон.
Изложба с десетте най-добри фотоса ще бъде открита на 29 септември, събота, в помещението на „Хъб-а” на втория етаж на ул. „Асен Карастоянов” № 2 /бившата сграда на Общината/.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*