„Хъб-а” стана на една година в компанията на Алекс и Влади, Секта и Jahmmi Youth

С двудневно веселие, започнало вечерта на 23 ноември и свършило в малките часове на 25-и, неделя, „Хъб-а” чества своя първи рожден ден. В своето отворено пространство на втория етаж в старата сграда на съвета на ул. „Асен Карастоянов” 2 мениджърът Георги Николов-Гопето и любезните служители посрещаха с усмивка и добро настроение приятели, познати и гости.
Партито започна още в петък вечерта, когато в уютната атмосфера се изявиха популярните и от телевизионния екран близначки Алекс и Влади. Празненството продължи на следващия ден с признатия и на международна сцена Jahmmi Youth, завладял присъстващите с реге ритми. В разгара на купона от сцената прозвуча и сътворена неотдавна именно в „Хъб-а” песен. Хип-хоп изпълнителят Секта пък се прояви като истински артист и впечатли не само с акапелни и с музикален съпровод изпълнения, но и със своите импровизации. Въодушевено се изяви и основният организатор на празненството Георги Николов, който и пя заедно с колегите си.
И както всеки рожден ден предполага – красива и вкусна торта с надпис Hub-a, сътворена от сръчните и отзивчиви майстори-кулинари от „Сладката пекарна”, зарадва празнуващите. Благодарение и на новите дами в екипа – Генка Кацарска, Деси Николова, Диана Сайменова и Дима Бакалова, „Хъб-а” за пореден път стана арена на приятни емоции.
„Тази година мина много бързо. Случиха ни се много хубави неща и показахме, че „Хъб-а” има голям потенциал за най-разнообразни дейности – споделено работно място за хора на свободна практика, изложби, литературни четения, концерти, уроци по английски и пр., и пр. Такава бе и първоначалната идея – да обхванем най-различни аудитории. Смятам, че целта ни е изпълнена и много хора вече разпознават „Хъб-а” като свое място” – направи равносметка Николов.
Мениджърът определи началото като силно, а една от причините за това са новите партньори, сред които е и PR агенцията ProWay. „Най-хубавото нещо, което ми се случи, обаче категорично са новите попълнения Деси, Генка, Диана и Дима. Те са много готини и благодарение на тях работата ни върви доста по-интензивно”, допълни Гопето.
Г. Николов обаче е далеч от мисълта, че „Хъб-а” е достигнал върха в своето развитие. „Разбира се, има още какво да се желае. Това беше само началото”, заключи амбициозният и пълен с идеи млад човек.

Делян Василев

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*