Кухня, Новини, Шарен свят

„Цептер – Самоков” стана на 20 години

20-годишнината на „Цептер – Самоков” бе чествана на 1 август в механа „Чардаците” в Туристическата градина в присъствието на повече от 50 клиенти и приятели на компанията.
Zepter International е основана преди повече от 30 години с една мисия – да открие начин да съхрани най-скъпото и ценно нещо за всички нас – здравето. През изминалите десетилетия продуктите на фирмата се превърнаха във важна част от ежедневието на много семейства.
На тържеството бяха представени изключителните изделия за пречистване на водата и въздуха в нашия дом. Д-р Ясна Вейнович, бранд директор в „Цептер България”, обясни как уникалният уред за светлинна терапия Bioptron може да помогне за провеждане на профилактика и лечение на различни заболявания в домашни условия.
Бяха показани и най-новите постижения – очила с фулереново покритие – квантов скок в сферата на очилата – Tesla Light Wear.
Гостите разгледаха подредената изложба на системата шедьоври, предлагаща доказал се във времето винаги актуален начин за приготвяне на здравословна и вкусна храна. Това са изделия с превъзходно качество и оригинален дизайн.
След разиграна томбола много от гостите си тръгнаха с чудесни подаръци.
Днес повече от всякога всеки се нуждае от продуктите на „Цептер”, тъй като мисията за здраве на Zepter предлага лесен и разумен начин да внесем необходимото качество в живота си.

Антоанета Гиздова

Leave a Reply