Новини, Спорт, Футбол

ЦСКА на лагер в Боровец, тренира в Самоков

Снимка: www.sportal.bg

Вицешампионът ЦСКА от понеделник, 11 юни, е на подготовка в Боровец. Столичани са отседнали в хотел в курорта, а за тренировките използват клубната база на „Рилски спортист” – стадион „Искър”. Засега заниманията са двуразови и са открити за запалянковците. Провеждат се всяка сутрин и вечер.
Общо 13 футболисти водят активен тренировъчен процес под зоркия поглед на старшията Стойчо Младенов. Сред тях е и спряганият за сигурно ново попълнение на „червените” опитен халф Христо Янев. Известният с прякора си Джуджето състезател обаче все още не е подписал договор с клуба.
През следващата седмица се очаква към лагера на „армейците” да се присъединят и пуснатите в по-дълга почивка Жуниор Мораеш, Иван Бандаловски, Борис Галчев, Ангел Грънчов и контузеният Антон Карачанаков.
Всеки момент се очакват и трима чуждестранни футболисти – португалецът Фабио Нунес, роденият в Кабо Верде бранител Антонио Нилсон и холандецът Сивард Спрокел.
Лагерът на 31-кратните шампиони в полите на Рила ще продължи до 24 юни. Треньорското ръководство на отбора е запланувало и една контрола на ст. „Искър”.

Васил Василев

Leave a Reply