Баскетбол, Новини, Спорт

“Черно море” – “Рилски спортист” пряко по TV+ от 20.00 ч.

Баскетболистите на „Рилски спортист” не тръгнаха с голямата кошница за Варна, където от днес до петък ще се състои надпреварата за Купата на България. Подопечните на Росен Барчовски бяха умерени в преценките си, тъй като миналата година, когато бяха домакини на престижния форум, глътнаха вода още на старта.
По ирония на съдбата съперник на самоковци днес отново е „Черно море”, а играчите ще се опитат да вземат реванш за съкрушителното поражение, което моряците им нанесоха преди година насред „Арена Самоков”. Двубоят е с начален час 20,00 и ще бъде предаван пряко по TV+.
Вчера следобед състезателите на „Рилецо” пристигнаха в морската столица, където направиха задължителната си тренировка. Заниманието бе последно за деня в Двореца на културата и спорта, преди нашите зала „Конгресна” приюти останалите участници в турнира – „Берое”, „Лукойл Академик”, „Ямбол”, „Балкан”, „Черноморец”, „Левски” и „Черно море”. Всички отбори имаха право на занимание в рамките на 75 минути, а след допира с топката съставите се оттеглиха по хотелите си.
Организаторите на престижната спортна проява обявиха цени на билетите от 3 лв. Всеки зрител, закупил си талон за срещите, ще участва в томбола с награди. Наградният фонд на турнира е 10 000 лв.

Leave a Reply