Новини, Образование, Поздравления

Честита нова учебна година!

Снимка: БГНЕС

„Във времето и пространството единственият пълновластен господар е човешката мисъл. Само геният на човека, неговият ум, труд и чисти помисли могат да променят и времето, и пространството, да ги направят по-послушни на хората. Но за да стане това, трябва да го има училището.”

Скъпи ученици, уважаеми родители и учители,
Днешният празничен ден ни дава повод да засвидетелстваме дълбокото си уважение към всички Вас – хората, които с нестихващ ентусиазъм, себеотдаване и търпение възпитавате децата на България.
Уважаеми учители, вашият стремеж да изградите знаещи и можещи личности, намира израз в техните високи постижения в образователния процес, в спечелените награди, в многобройните им изяви в различните олимпиади и конкурси.
Уважаеми родители, подкрепяйте своите деца в нелекия им път, вдъхвайте им увереност, убеждавайте ги, че те със своя труд и упоритост ще станат знаещи, можещи и успешни хора.
Скъпи ученици, до вас са хората, с чиято помощ мечтите ви ще се реализират. Пожелаваме ви вълнуваща и незабравима учебна година, с търпение и воля да постигате мечтите си, да развивате талантите си, за да бъдете достойни граждани на България, Европа и света.
На добър час!

Владимир Георгиев
кмет на община Самоков

Ирена Коцева
председател на Общинския съвет

Leave a Reply