Честит юбилей на Николай Радоев Николов!

Уважаеми другарю Николов,
Приветстваме те най-сърдечно по случай твоята 75-годишнина! В твое лице поздравяваме дългогодишния партиен ръководител и деятел – бившия първи секретар на Общинския комитет на БКП в Самоков и  секретар на Софийския окръжен комитет на партията. Голям е твоят принос през 70-те и 80-те години на миналия век за развитието на нашия град и района. Години наред ти беше и деец на кооперативното движение в страната ни. През последните години и десетилетия пък се изявяваш като туристически деятел и активен родолюбец.
През целия си съзнателен живот ти остана верен на социалистическата идея, на стремежа и борбата за социална справедливост. Затова заслужаваш напълно нашето признание и уважение.
От сърце ти желаем, драги Николай, да запазиш своя характерен младежки дух, да си здрав и да имаш още много успешни и радостни дни и години!
Честит юбилей!

Общински съвет на БСП – Самоков

x x x

На Николай Радоев Николов – честита 75-годишнина, честит юбилей!
Поздравяваме те като деятел на нашите клубове, като човек, запознат с проблемите на строителството и душевността на строителите и като родолюбец и русофил.
Желаем ти здраве и щастие, все такава младежка жизнерадост и работоспособност, бъдеща резултатна дейност и заедно да честваме още много юбилеи – лични и на клубовете!

От Клуба на строителите-ветерани и Руски клуб „Никола Даскалов” – Самоков

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*