Култура, Новини

Четири пъти самоковци викаха на „Бис” Лили Иванова

Вечната Лили Иванова омагьоса за пореден път с глас и визия стотици самоковци в съботната вечер на 7 октомври в зала „Самоков”. Притаила дъх, публиката посрещна с бурни аплодисменти своята любимка. Тя пък започна концерта си с непозната, но силно въздействаща песен – „Една любов”.
„Една любов е по-голяма от морето…” бе първото, което чу публиката. Любовта, която дава криле; която е грешна; която е безвъзвратно загубена; която е най-вълнуващото чувство и единственото, от което имаме нужда…
Зрителите и слушателите се насладиха на 11-те парчета от най-новия албум – „Творците”, на естрадната прима. Тя пък благодари от сърце на своята публика и на компания „Лидл”, която организира турнето й в общо 8 града в страната. Лили представи с уважение и признание и всички членове на своя професионално-творчески екип, в който има и наша съгражданка.
Глас, текст, музика, сърце, визия се сляха в едно абсолютно съвършенство и предизвикаха невероятния четирикратен „Бис” на очарованата публика, изпратила звездата на крака и с продължителни аплодисменти и възгласи.
Дори по време на самия концерт мнозина си припяваха заедно с певицата.
Срещу 15 лв. желаещите си закупиха най-новия албум на Лили. Общо 50 лв. пък струваше комплектът от 5 нейни албума.
От името на кмета Владимир Георгиев на гранд дамата на родната естрада бяха поднесени и цветя.

Яна Василева

Leave a Reply