Широка палитра от интересни теми… Поклон пред делото ви!

27 години в. „Приятел”

Огромна наслада отново ми достави вестник „Приятел“! Широка палитра от интересни теми, които дават на читателя основание да се гордее, че е българин, но и кураж да оцелее в трудното ежедневие.
Хвала и чест на свещениците в Самоков! Винаги заедно със своите вярващи съграждани отдават дължимото на нашите предци!
Очарован съм от прекрасните учители в самоковските училища! От това как възпитават децата в истински патриотизъм! С каква любов подготвят тържествата със своите питомци за различни събития от историята на Родината ни!
Колко широко скроени са самоковци говори фактът, че се вдигат от Самоков и отиват да се наслаждават на други природни красоти (в Кюстендилския край)!
Много благодаря на цялата редакторска колегия, на издателите. Имам представа какъв труд е това! Поклон пред това дело!
С най-добри почитания!
Отец Иван Петкин
Виена

Б. Р. Благодарим на автора за хубавите думи. Свещ. Иван Петкин служи в австрийската столица и осъществява връзка с редакцията чрез своя приятел и активен сътрудник на нашия вестник инж. Александър Кондоферски от Мюнхен /Германия/.
За 27-годишината на „Приятел”, която се навърши на 28 февруари, редакцията получи още много поздравления от самоковци, от страната и чужбина. Искрено сме признателни на нашите читатели и сътрудници. Само с вашето участие, приятели, печатното издание и сайтът на вестника с хубавото име стават по-пълноценни, разнообразни и истински полезни – един залог за по-доброто бъдеще на вестника, на Самоков и региона!

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*