Ще успее ли ЦСКА да прекъсне хегемонията на Лудогорец според efbet и BetCredo.net?

Българската efbet Лига тече с пълна сила, а генералният и спонсор ефбет е един от малкото сайтове за спортни залози, които предлагат пазари за краен победител в нея. Повече за предложенията на efbet можете да видите на сайта BetCredo.net https://betcredo.net/efbet/.
В последните години стана традиция да има един абсолютен фаворит за спечелване на титлата и един отбор, който се опитва да разбие статуквото и най-после да измести дългогодишния шампион от неговия трон. Естествено, на всички е ясно кои са тези два отбора-Лудогорец и ЦСКА.
Всяка година досега обаче нещо малко не достига на армейците. Дали през сезон 2020/21 ще е различно, предстои ни да разберем.
Разградчани влязоха в елита на българския футбол през 2011 година, като още през дебютния си сезон става шампион. Оттогава, вече 9 поредни сезона, орлите са безапелационни шампиони, без да дават шанс на своите съперници. През 2014/15 пък момчетата тогава на Георги Дерменджиев успяха да станат едва втория български отбор, участвал в групите на Шампионска лига. Това постижение се повтори и през сезон 2016/17, когато орлите дори си извоюваха трето място в групата зад ПСЖ и Арсенал.
ЦСКА пък от своя страна, статистически най-успешният български клуб в историята, е единственият отбор, който някак се опитва и се доближава до това да се противопостави на Лудогорец. За последните 10 години обаче червените нямат особено големи успехи, освен поредицата от втори места в лигата.
Единственото, с което могат да се гордеят е спечелването на Купата на България през 2016 година.
Това обаче пък от своя страна наистина е причина за гордост, тъй като се случи в най-трудният момент в историята на клуба-единственият сезон извън елита на българския футбол. Тогава ЦСКА бяха изхвърлени от А група и трябваше да играят един сезон във В група заради многото натрупани дългове. Този сезон обаче се оказа и един от най-паметните, тъй като двукратният полуфиналист в КЕШ не се отказа, феновете не просто не спряха да подкрепят своя отбор, те дори се увеличиха и бяха още по-дейни.
Нещо повече, отборът спечели единствения си трофей за декадата. Само 4 години след това, отборът е участник в групите на Лига Европа и претендент за шампион на България.
През сезон 2020/21 се случва нещо много дългоочаквано, а именно, че България най-после има два отбора участници в груповата фаза на Евротурнирите-ЦСКА и Лудогорец. За разлика от орлите, които трябваше да преодолеят само един съперник, за да стигнат до тук, армейците победиха цели 4 отбора-малтийския Сайрънс, един от кошмарите за български тимове – Бате Борисов, фарьорците от Торшавн и друг кошмар за родните грандове – Базел. Така след 1 победа за Лудогорец и 4 за ЦСКА, и двата тима се добраха до групите на втория по сила клубен турнир в света.
Ефбет е един от малкото букмейкъри, предлагащи залог за Шампион на България. Разбира се, след 9 години хегемония и силно начало на настоящия сезон, Лудогорец е абсолютен фаворит с коефициент едва 1.05.
Ставката, която е дадена на ЦСКА е 8.00. Разбира се, има и други отбори в лютата битка за efbet Лига. Отборът на Левски също е сред възможните победители, макар тежкото си финансово състояние. Техният коефициент е 10.00.
А представящият се на изключителна висота тим на Локомотив Пловдив, които без малко да отстранят от Лига Европа Тотнъм получават 15.00 коефициент. Берое, които също не са за подценяване имат изключително примамливата ставка от 40 единици.
Всеки може да заложи отбора, на който симпатизира, или пък този, който реално смята, че ще стане шампион. А тези високи коефициенти позволяват да се направят немалко пари при правилен избор. 

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*