Юношеските състави на „Берое”, „Левски”, „Локо” /Пд/ и „Лудогорец” изкараха лагер в община Самоков

Футболистите до 17-годишна възраст на „Берое”, „Левски”, „Локомотив” /Пд/ и „Лудогорец” започнаха в Самоков и района подготовката си за новия сезон в елитната юношеска група. Четирите състава бяха на десетдневен лагер в Боровец, Самоков и Говедарци, като дори изиграха и шест контроли помежду си на принципа „всеки срещу всеки”.
Победители в своеобразния мини турнир станаха младоците на „Левски”, които записаха две победи и едно равенство. „Сините” се наложиха с 3:1 над „Лудогорец” и с 3:0 над „Берое”, а завършиха наравно – 1:1, с „Локомотив”. Пловдивчани направиха още едно равенство – 1:1, с „Берое”, и загубиха от разградчани с 1:2. Третото реми – пак 1:1, оформиха съставите на „Берое” и „Лудогорец”. Мачовете се играха на 8, 11 и 14 август на обновената база в Говедарци.
Останалите 12 отбора от елитната група при юношите до 17 г. са били междувременно на лагер на други три места – в Банско, Сливен и София. Инициативата е на Министерството на младежта и спорта и на Българския футболен съюз. Първенството започва в края на август.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*