Култура, Новини

“Младост” празнува във Военния клуб

Читалище „Младост – 2003 г.” и Военният клуб /ДНА/ почетоха коледните празници с концерт в клуба на 18 декември. На тържеството читалището отбеляза и своята 8-а годишнина, а скаутският отряд пък чукна 11 години.
На сцената се изявиха Шишмановската група, детската музикална формация „Камбанки”, танцовият състав „Самоков”, китарен ансамбъл „Акустика”. Малката Яна се представи с традиционна българска песен, докато Лени, която прекарвала доста време и в Норвегия, поздрави присъстващите с популярната „Джингъл белс”. Аплодисменти заслужи и финалистката в конкурса „Пея и танцувам за Самоков” Снежана Ангелова.
След хорото децата и гостите на празника се подсладиха с торти и пасти. Дядо Коледа раздаде подаръци, а Снежанка пък стана… водеща. Разбира се, както си му е редът, имаше и джуджета. Залата едва побра присъстващите, мнозина останаха прави.
От читалището са благодарни, че вратите на Военния клуб през тази година са били широко отворени за репетиции и изяви на читалищните състави. Стремежът е добрата съвместна работа да продължава и занапред.

Leave a Reply