„Рилски” с последен напън в Бургас, чака чудо

В „Рилски спортист” забравиха скандалния мач с „Левски” /75:80/, в който бяха ощетени на няколко пъти от съдиите. Вниманието на всички вече е насочено към предстоящия двубой с „Черноморец” в сряда, на 25 април. Причината – двубоят в Бургас може да се окаже ключов за 3-ото място в редовния сезон, разбира се, при победа на нашите и успех на „Спартак” /Пл/ над „Ямбол”.
Един от най-големите оптимисти в лагера на тима ни е наставникът Росен Барчовски. Специалистът сподели, че Плевен може да спъне ямболии, ако се съди по отличната форма на отбора – две победи в последните две срещи. Според Барчовски тепърва започват мачовете на истината. В плейофите Бранко Миркович и компания ще се изправят или срещу „Балкан”, или срещу намиращия се в тежка криза състав на „Черно море”, който наскоро се раздели с треньора са Любомир Минчев.
Изпълнителният директор на клуба ни Борислав Чилингиров пък бе лаконичен: „Бяхме ли победили „Левски”, осмисляхме сезона, сега ни остава да играем мач за мач. Като мине първенството, ще теглим чертата и ще си направим изводите.”
Сблъсъкът между „Черноморец” и “Рилски” в сряда започва от 18 ч. и ще бъде проследен „на живо” в сайта на родната баскетболна федерация.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*