Шок в „Рилски” преди мача със „Струмска слава”

Ивайло Иванов ще пропусне остатъка от сезона

Истински шок споходи футболистите и треньорското ръководство на „Рилски спортист”. Оказа се, че левият бек на отбора Ивайло Иванов е пострадал тежко и ще отсъства от терените в продължение на около 8 месеца.
Направеният ядрено-магнитен резонанс на играча във Военномедицинска академия в столицата е показал скъсване на предна кръстна връзка и менискус на десния крак.
„За съжаление лошата диагноза се потвърди. Аз така си и очаквах, няма какво да крия. Просто изведнъж коляното ми изпука и белята стана. След Нова година ще се подложа на операция в клиниката в Дианабад. Ако всичко след интервенцията е наред, ще се върна в игра, живот и здраве, през лятото на следващата година”, сподели Иванов.
За мача със „Струмска слава” в неделя, на 13 ноември, от 14 ч. на ст. „Искър” под въпрос остава и колегата на Ивайло в защитния вал Росен Пътников. Опитният бранител е с разтежение на бедрен мускул. Твърдо сблъсъка с радомирци пропуска нападателят Георги Митров-Кеч, който получи червен картон в двубоя с „Чепинец” /Велинград/ в последния кръг.
Във временното класиране нашите са 5-и, а “Струмска слава” е на предпоследното 18-о място.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours