Новини, Спорт, Футбол

11 стартираха подготовка с „Рилски”

„Рилски спортист” започна лятната си подготовка само с 11 футболисти. Сред тях бяха опитните Никола Бойчев, Димчо Маринов, Васил Киров, Росен Пътников, Кирил Александров. Крилото Иван Гемеджиев не се присъедини към тима, но е дал дума на ръководството, че ще се включи в заниманията на по-късен етап.
За момента не е ясно бъдещето на десния бек Светослав Кръстев, който изнесе отличен пролетен полусезон след идването си в Самоков през зимата. На сбора ги нямаше и вторият вратар Здравко Георгиев, и универсалният полеви играч Марио Миленков. Те все още умуват дали да продължат кариерата си в Самоков.
Първа тренировка с отбора от половин година насам направи левият бек Ивайло Иванов. През февруари бранителят претърпя тежка операция на кръстни връзки и менискус на коляното и оттогава се възстановява по предписаната му от лекарите програма. Очакванията са Иванов да бъде на линия за мачовете на „Рилецо” в края на септември.
Юношите на клуба Ивайло Захариев и Георги Митров пък най-вероятно няма да са част от състава през новия шампионат. Захариев си е намерил стабилна работа на родното Черноморие, Митров пък мисли дали изобщо да продължи с футбола.
Старшията Петър Аджов със задоволство констатира, че никой от подопечните му не е качил килограми, всички стриктно са спазвали спортния режим.

Васил Василев

Leave a Reply