Здраве, Новини, Шарен свят

160 лв. за лечението на Калин Иванов от кутията в „Захарно петле”

Продължава дарителската кампания в подкрепа на Калин Иванов. Хиляди самоковци оказаха подкрепата си – кой с каквото и колкото може, на 16-годишния ученик в ПТГ „Никола Вапцаров”, диагностициран в началото на месеца със злокачествен меланом на клепача от специализирана варненска клиника.
Нови 157.50 лв. по сметката на майката на Калин – Галина Иванова, постъпиха по-рано днес. Те са събрани от кутията за дарения в сладкарница „Захарно петле” в началото на ул. „Рилска малина” /срещу долното поделение/. Припомняме, че екипът на фирмата дари специална торта на участниците в благотворителния концерт в помощ на сем. Иванови, състоял се миналата седмица в читалище-паметник „Отец Паисий”.
Други 91 лв. пък бяха събрани в кутията на кафенето от южната страна на бившата сграда на общинския съвет на ул. „Асен Карастоянов”.
„Общо близо 50 хиляди лева вече са постъпили в банковата сметка, а даренията не спират”, коментира пред „Приятел” Галина Иванова. Тя е обнадеждена от съпричастността на самоковци към съдбата на своя син и се надява на добри новини от повторните изследвания в Мюнхен.

Leave a Reply