Култура, Новини, Статии, коментари

6-годишна Диана Чаушева омая с талант и чар телевизионните зрители

Диана Чаушева

Възможно ли е едно 6-годишно момиче да плени с таланта си цяла България? Възможно ли е да възхити толкова много хора със своя глас, изпълнявайки с успех както родни, така и популярни международни песни на различни езици?
Самоковката Диана Чаушева показа, че за таланта няма възрастови граници! След многото си награди от фестивали и конкурси младото дарование опита своя шанс и в „Шоуто на Слави”, в кастинга „Сценична партньорка за г-н Андреев”. Макар да отпадна от по-нататъшно участие малко преди финала, нашето момиче успя да заплени и развълнува хиляди българи. Всеобщо е мнението, че Дианка е изключително чаровна и обаятелна.
Красивата г-ца Чаушева бе една от любимките на водещия на предаването Слави Трифонов, а изпълнените от нея песни бяха от трудни, по-трудни. Абсолютно доказателство за тези думи е последното изпълнение на Диана – тя изпя световния хит Gangnam style на… корейски език! Водещият на вечерното шоу възкликна: „Не, това не е истина. Тя ме удари в земята с това изпълнение…”
Но той не бе единственият очарован от прекрасната лейди. Интернет пространството се запълни с множество положителни коментари по повод участието на г-ца Чаушева в кастинга. Мнозина вярват, че това толкова малко момиче има по-добър глас от редица български певци. Нейните привърженици недоумяваха защо отпадна от надпреварата и засипаха онлайн страницата на bTV и „Шоуто на Слави” с гневни коментари. Положителните отзиви пък валяха един след друг.
Едно от мненията за нея от известен посланик гласеше: „Госпожица Чаушева си подхождаше най-добре с г-н Андреев. Въпреки че не спечели предаването, тя е победителка, защото стигна до това място и успя да покаже таланта си, без да се притеснява. Самоков намери още един изгряващ талант!”

Ето и някои други коментари в интернет:

Ивка Иванова: „Кукличка с глас на богиня! Успех, слънчево дете!”
Иванка Атанасова: „Да е жива и здрава, тя трябваше да е първа от класираните. Жалко, че ни лишиха от нейното присъствие.”
Тинка Величкова: „Дарбата й е много голяма и ще продължи да ни радва, нищо, че отпадна от „Шоуто на Слави”. Тя има друго призвание!”
Цветанка Арабаджиева: „Аз вярвам, че ще има още какво да видим и чуем за чудото с име Диана Чаушева. Страхотна си!”
Иванка Атанасова: „Жалко, че Диана отпадна. Не, че не се справи – не е справедливо. Тя освен, че пее хубаво – свети на сцената като слънце!”
Дани Цветкова: „Уникална е малката сладурана! Да ви е жива и здрава! Тя е безспорната победителка за мен!”
Мирослава Иванова: „Първата асоциация наистина е принцеса Диана! Тя е сред моите фаворитки, просто е малка още за този формат на „Шоуто на Слави”. Ще следя с удоволствие изявите на малкия сладкиш и ще гласувам за нея винаги, обещавам!”
Ружка Иванова: „Ох, на баба малкото сладко бонбонче! Толкова си чаровна и така сладко пееш!”
Ани Боферова: „Ти бе истинският фаворит и победител. Много жалко, че от екипа на Слави решиха друго – да дадат победата на Крисия като елиминират теб и другото момиче – Юлиана Мур. Много успехи, малко, красиво и сладко талантче.”
Стефка Джоргова: „Нашето дете – най-хубавото!”
Спасинка Миленкова: „Малка, но много талантлива принцеса! Целувам те, слънчице, и ти пожелавам много, много успехи!”
Кети Добрева: „Сладко малко ангелче! Много талантливо и слънчево дете!”
Марийка Вълева: „Аз си я харесах повече от Крисия от първия път. Тя пак ще успее, защото е талант.”
Даниела Йорданова: „Малка принцесо, и ние те обичаме! Господ ти е дал всичко! Бъди щастлива и много обичана!”
Павел Петров: „Невероятно музикална и талантлива! Поздравления и на родителите на малката чаровница! Успех и само напред!”
Цветанка Русинова: „Малка чаровница, голям талант. Дано запази детското в себе си!”
Милена Стефанова: „Точно с това ме впечатли най-много – другите деца също са сладки, но някак бързат да пораснат, а Диана си е истинско сладко чаровно детенце! Не трябваше да отпада…”
Радослава Василева: „Диана е детето, което е най-подходящата сценична партньорка за г-н Андреев като възраст, излъчване, поведение и талант.”
Валентина Бондова: „Красиво детенце, радваме се на твоя успех и с таланта си само напред! Та ти си от Самоков и самоковци ти се възхищаваме. Да си ни жива и здрава! Поздравления за мама, тате и баба Даниелка!”

Теодора Сапунджиева

Слави Трифонов

Leave a Reply